Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hoofdweg 246 in Blijham 9697 NV

Hoofdweg 246

9697 NV Blijham
Vraagprijs € 185.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Zeer royale bouwkavel van 3500 m2, vrij en rustig gelegen aan de Hoofdweg van Blijham, in natuurrijke omgeving, slechts een half uur rijden van de stad Groningen.

In het (sport-) dorp Blijham zijn de belangrijkste voorzieningen aanwezig: peuter- en basisschool, huisarts, tandarts, supermarkt, bibliotheek, sporthal, manege, tennis- en ijsbaan. Op ongeveer 7 km. ligt het stadje...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zeer royale bouwkavel van 3500 m2, vrij en rustig gelegen aan de Hoofdweg van Blijham, in natuurrijke omgeving, slechts een half uur rijden van de stad Groningen.

In het (sport-) dorp Blijham zijn de belangrijkste voorzieningen aanwezig: peuter- en basisschool, huisarts, tandarts, supermarkt, bibliotheek, sporthal, manege, tennis- en ijsbaan. Op ongeveer 7 km. ligt het stadje Winschoten met een ruim aanbod aan winkels.
Nog geen kwartier rijden en u bent op de A31 in Duitsland. En dan in één keer richting Oberhausen, hartje Midden-Europa!
Vanuit 'uw nieuwe huis' is het even kiezen: rechtsaf naar het mooie Oldambt met zijn oneindige goudgele graanvelden in de zomer. Imponerende luchten in de winter als de omgeploegde klei ligt te schitteren in de zon. En natuurlijk het grootste kunstmatig aangelegde meer van Europa, het Oldambtmeer bij Blauwestad. Of linksaf meteen in het lommerrijke Westerwolde, het best te vergelijken met de natuur van Drenthe. Schitterend om te fietsen. Of met een sloep via de Westerwoldse Aa naar het Oldambtmeer want het jachthaventje van Wedderveer ligt op slechts 5 minuten lopen. Aan de overzijde van dat riviertje ligt een mooie recreatieplas met een groot zandstrand.
Openbaar vervoer middels de bus bijna voor de deur. Het treinstation is in Winschoten met verbindingen naar Groningen en de rest van Nederland en ook naar Duitsland.
Het bouwperceel ligt op zandgrond dus geen dure fundering.
Oók mogelijkheid voor een woning met bedrijfs-/praktijkruimte voor een aan-huis-verbonden beroep!

INRUIL van VAKANTIEWONING, RECREATIEWONING of APPARTEMENT AAN ZEE of op ÉÉN VAN DE EILANDEN in goed overleg MOGELIJK!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 185.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 3500 m² Kadasteroppervlakte 3500 m² Kadastrale gegevens Gemeente Wedde Sectie K Perceelnummer 1087 Oppervlakte 1455 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Wedde Sectie K Perceelnummer 1384 Oppervlakte 2045 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.