Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ter Wuppingerweg 16 in Onstwedde 9591 VH

Ter Wuppingerweg 16

9591 VH Onstwedde
Vraagprijs € 65.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Perceel natuurgrond, met berging, gelegen in het fraaie natuurgebied Ter Wupping, in het prachtige Westerwolde, net buiten het dorp Onstwedde, ter grootte van 9100 m2.

Dit bijzonder stukje natuur is ideaal om je even totaal terug te trekken en te genieten van de natuurrijke stille omgeving, met vele wandel-en fietspaden. In dit gebied dienen zowel de aanwezige natuurlijke - als de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Perceel natuurgrond, met berging, gelegen in het fraaie natuurgebied Ter Wupping, in het prachtige Westerwolde, net buiten het dorp Onstwedde, ter grootte van 9100 m2.

Dit bijzonder stukje natuur is ideaal om je even totaal terug te trekken en te genieten van de natuurrijke stille omgeving, met vele wandel-en fietspaden. In dit gebied dienen zowel de aanwezige natuurlijke - als de cultuurhistorische waarden te worden behouden.
De bestemming is agrarisch met landschappelijke waarden. Er mag geen woning worden gebouwd. Wel is er een voormalig elektriciteitshuisje (nu berging) met stroom en een bouwvallige schuur. Ideaal voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte en/of dagrecreatie en/of het hobbymatig houden van vee.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 65.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 9100 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Onstwedde Sectie R Perceelnummer 1609 Oppervlakte 9100 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.