Mijn favorieten

Agrarisch

De taal van boeren spreken, hen begrijpen en de alsmaar veranderende regelgeving, is bijna alleen mogelijk als je in de landbouw bent opgegroeid, de nodige opleidingen hebt genoten en de nodige ervaring hebt opgebouwd.

Makelaar ing. J. Boerma is afgestudeerd aan de Agrarische Hogeschool in Dronten en Groningen en is zijn hele leven al werkzaam in de landbouw, met 15 jaar ervaring als landbouwkundig adviseur bij het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij in diverse functies en in 1996 zelfstandig begonnen met een eigen makelaardij. De be√ędiging als makelaar vond plaats in 1997. 

Inmiddels is een reputatie opgebouwd met talloze zaken en is een uitgebreid netwerk van contacten ontstaan in met name de provincies Groningen en Drenthe. Als gecertificeerd makelaar en register taxateur (RT) en ondersteund door het lidmaatschap van VastgoedPRO, Vastgoedcert en NRVT kunt u voor alle diensten bij ons terecht. Met voornoemde achtergrond spreekt het bijna vanzelf, dat uw makelaar in eerste instantie als onafhankelijk en integer adviseur optreedt, waarbij uiteraard de belangen van de opdrachtgever voorop staan. Geen mooie praatjes, loze beloftes, geen kapsones, gewoon gewoon.

U kunt bij ons terecht voor:
  • begeleiding bij aan- of verkoop van grond, gebouwen, en/of complete bedrijven van alle sectoren.
  • aan- en verkoop van productierechten, toeslagrechten, aandelen AVEBE, etc.
  • emigratiebegeleiding
  • taxaties voor aan- of verkoopplannen
Voor diverse relaties zijn wij voortdurend op zoek naar complete akkerbouw- of veebedrijven en/of percelen landbouwgrond. Ook is er een doorlopende vraag naar zogenaamde woonboerderijen met enkele ha grond voor mensen uit andere streken van Nederland.
Heeft u plannen of vragen? Aarzel niet om even te bellen. Uw makelaar komt graag bij u langs, uiteraard in een eerste gesprek altijd vrijblijvend en zonder kosten.