Mijn favorieten

Aan-/Verkoop

De aan- of verkoop van onroerend goed is gebonden aan alsmaar meer regelgeving en de aansprakelijkheid van verkopers houdt niet op bij de verkoop. Daarom is het verstandig bij aan- of verkoopplannen een makelaar in te schakelen, die verstand van zaken heeft en tevens juridisch goed is onderbouwd en de afspraken kan vertalen in goede koopakten. Met veel huidige moderne snelle makelaars met vlotte babbels en verkooptrucjes bent u nog niet klaar als de afspraken niet goed op papier worden geformuleerd.
Of het nu gaat om woningen, boerderijen, bedrijven of landbouwgrond, wij zorgen dat uw aan- of verkoop goed wordt geregeld, ook op papier, voor een goede prijs, op een manier waar we samen achter staan in goed overleg met u, met duidelijke afspraken en directe communicatie met de makelaar. Een goed contact met u als onze opdrachtgever, integriteit en wederzijds vertrouwen is onze basis. Elke opdracht is voor ons uniek en vergt een eigen aanpak, in overleg met u.
Wij koppelen 20 jaar ervaring als beëdigd en later gecertificeerd makelaar, up-to-date kennis door o.a. de jaarlijkse verplichte bijscholing, aan moderne communicatietechnieken en ons alsmaar groeiend netwerk.
Samen met u overleggen wij van te voren hoe een aan- of verkoop van uw object het beste kan worden aangepakt, regelen vervolgens alles voor u en met u en staan garant voor een juridisch goed onderbouwde koopakte, zodat u ook na de transactie rustig kunt blijven slapen.  
Ons werkgebied richt zich voornamelijk op de Provincies Groningen en Drenthe.
Ook in de stad Groningen hebben wij veel ervaring met de aan-of verkoop van appartementen voor o.a. studerende kinderen.
Voor opdrachten tot bemiddeling bij aan- of verkoop komen wij graag voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek even bij u langs. Zo’ n eerste gesprek is altijd gratis.